Ga naar hoofdinhoud
Vorige record
Volgende record

Nefertiti


Live in Paris

2023 ZenneZ Records / Berthold Records

Keep an Eye The Records –

Winnaar 2022
De jury genoot van de reis waar ze door dit collectief op werden meegenomen. Ze voelden de emotie en geest van de groep en waardeerden de balans tussen groove en momenten van stilte.

Let’s celebrate! Nefertiti bestaat dit jaar precies tien jaar. Een unicum voor zo’n jonge jazzband. Met hun vierde album Live in Paris (de stad waar de bandleden elkaar voor het eerst ontmoetten) vieren ze de hoogtepunten van het afgelopen decennium.
En daarbij wordt – op zoek naar avontuur en muzikale ontdekkingen – volop uitgedaagd en geïnspireerd. Van zingbare melodieën naar energieke free jazz – paradoxaal en tegelijk herkenbaar en ‘bevrijdend’. Met Live in Paris gaan ze zelfs voor nog meer vrijheid en improvisatie dan met hun eerdere albums.
Je kunt er niet om heen: Nefertiti bezit een groot talent om je helemaal mee te nemen in de energie van het moment. Deze hechte groep musici én vrienden durft met traditionele instrumentatie (sax, piano, contrabas en drums) voor onconventionele jazzcomposities te kiezen.

Line-up

Pedro Ivo Ferreira – double Bass
Camille Maussion – saxophones
Delphine Deau – piano
Pierre Demange – drums

Speellijst

Er zijn geen aankomende evenementen.

Back To Top